10 Puzzle-uri Gandire Laterala Set 1 Probleme

Dezvolta creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor rezolvând un prim set de10 puzzle-uri, enigmele si problemele de gândire laterală propuse mai jos.

Tine minte ca puzzle-urile de gândire laterală implică adesea gândirea dincolo de ceea ce este evident și luarea în considerare a explicațiilor neconvenționale.

 

Verifica si Setul 2 cu  10 Puzzle-uri Gândire Laterala

 

Puzzle 1: Un bărbat împinge mașina pe o șosea când ajunge la un hotel. El strigă: "Sunt falit!" De ce?

 

Enigma 2: Un bărbat este găsit mort într-o cameră cu 53 de biciclete. Ce s-a întâmplat?

 

Problema 3: O femeie stă în camera sa de hotel când cineva bate la ușă. Ea deschide ușa și găsește un bărbat pe care nu l-a mai văzut niciodată. El spune: "Îmi pare rău, am făcut o greșeală. Am crezut că e camera mea." Apoi merge în jos pe coridor și ia liftul. De ce a mers bărbatul la ușa ei?

 

Puzzle 4: Un avion se prăbușește la granița dintre Statele Unite și Canada. Unde îngroapă supraviețuitorii?

 


Problema 5: Un bărbat este găsit mort în mijlocul unui deșert cu un rucsac. Cum a murit?

 

Enigma 6: Doi bărbați joacă șah. Ei joacă cinci jocuri, iar fiecare bărbat câștigă trei jocuri. Cum este posibil acest lucru?

 

Puzzle 7: Un bărbat împinge o mașină pe o șosea când ajunge la o trecere la nivel unde trece un tren. El se oprește și se întoarce, hotărând să se întoarcă acasă. De ce?

 

Enigma 8: Un tată și fiul său au un accident de mașină. Tatăl moare pe loc, iar fiul este dus de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Chirurgul spune: "Nu pot opera acest băiat, el este fiul meu." Cum este posibil acest lucru?

 

Puzzle 9: Un bărbat a ieșit afară în ploaie torențială fără nicio protecție, dar niciun fir de păr de pe capul său nu s-a udat. Cum este posibil?

 

Problema 10: Un bărbat intră într-un restaurant, comandă supă cu albatroși, ia o înghițitură și apoi părăsește restaurantul și se sinucide. De ce a făcut asta?

 

 

Verifica Soluțiile! 

sursa:Briquinex

Trimiteți un comentariu

© Gimnastica Mentala. All rights reserved. Developed by Jago Desain