Puzzle-uri de Gandire Laterala Set 2

Rezolva setul 2 de probleme, enigme si puzzle-uri interesante de gândire laterala. Testează cat de creativ ești in a rezolva probleme in mod neconvențional. Provoaca-ti preconcepțiile si prejudecățile pe care le ai.

 

Verifica si Setul 1  10 Puzzle-uri Gândire Laterala

 

 

Problema 11: Un bărbat împinge mașina pe o șosea când vede un hotel. El știe imediat că e falit. De ce?

 

Puzzle 12: Un bărbat dă unuia dintre fii săi 10 cenți, iar celălalt fiu primește 15 cenți. Cât este ceasul?

 


Enigma 13: Un băiat și tatăl său sunt implicați într-un accident de mașină. Tatăl moare pe loc, iar băiatul este dus la spital pentru o intervenție chirurgicală. Când băiatul este dus în sala de operație, chirurgul spune, "Nu pot să operez, el este fiul meu!" Cum este posibil acest lucru?

 

Problema 14: O femeie s-a născut în 1955, dar a sărbătorit doar cea de-a 16-a aniversare în 1971. Cum este posibil acest lucru?

 

Enigma 15: Un avion se prăbușește la granița dintre Statele Unite și Mexic. Unde îngroapă supraviețuitorii?

 

Puzzle 16: Ești într-o cameră fără ferestre, uși sau orice altă ieșire. Singurele obiecte din cameră sunt un oglindă și o masă. Cum scapi?

 

Problema 17: Un bărbat este găsit mort într-o cabină în mijlocul deșertului. Cabina nu are uși sau ferestre, iar singurele obiecte din interior sunt un scaun și o masă. Cum a murit?

 

Problema 18: Un bărbat purta haine negre, pantofi negri și un pălărioar negru pe o stradă cu toate becurile de stradă stinse. Un automobil negru fără faruri merge pe stradă. Cum evită automobilul să-l lovească?

 

Puzzle 19: Două persoane stau față în față la o masă, fără nimic între ele în afară de o bucată de hârtie. Sunt complet tăcuți. Ce fac ei?

 

Puzzle 20: Un bărbat are 6 picioare și este asistent într-un magazin de carne. Poartă pantofi mărimea 10. Cât cântărește?

 

Verifica Solutii!

 

sursa: Briquinex

Trimiteți un comentariu

© Gimnastica Mentala. All rights reserved. Developed by Jago Desain