Răspunsuri Set 1 Puzzel-uri Gandire Laterala

Verifica soluțiile propuse la primele 10 puzzle-uri de gândire laterală.


Răspuns 1: Bărbatul joacă Monopoly și a aterizat pe o proprietate cu un hotel pe care nu și-l poate permite. Așa că declară faliment în joc.

 

Răspuns 2: Camera cu cele 53 de biciclete este, de fapt, o cameră de joc de cărți, iar bărbatul juca cărți cu un pachet obișnuit de 52 de cărți. A murit de un atac de cord în timp ce juca.

 

Răspuns 3: Bărbatul era de fapt în camera greșită, iar camera femeii era, într-adevăr, camera lui. El a realizat greșeala și a părăsit camera ei, luând liftul către camera sa.

 

Răspuns 4: Supraviețuitorii nu sunt înmormântați; doar cei decedați sunt înmormântați. Prin urmare, ei nu îngroapă supraviețuitorii.

 

Răspuns 5: Bărbatul a sărit cu parașuta dintr-un avion, dar parașuta nu s-a deschis, ceea ce a dus la moartea sa în deșert.

 

Răspuns 6: Cei doi bărbați nu joacă unul împotriva celuilalt; ei joacă împotriva altor adversari. Astfel, fiecare dintre ei poate câștiga trei jocuri.

 

Răspuns 7: Bărbatul joacă Monopoly și a aterizat pe o proprietate cu o trecere la nivel. El nu își permite să o cumpere, așa că decide să se întoarcă acasă.

 

Răspuns 8: Chirurgul este mama băiatului.

 

Răspuns 9: Bărbatul este chel, așa că nu avea păr pe cap care să se ude.

 

Răspuns 10: Bărbatul fusese blocat pe o insulă pustie cu o altă persoană. Erau înfometați și au decis să mănânce o parte din celălalt. Când a încercat supa cu albatroși în restaurant, i-a amintit de acea experiență oribilă, ceea ce l-a condus la sinucidere.

Trimiteți un comentariu

© Gimnastica Mentala. All rights reserved. Developed by Jago Desain